Sunday, November 30, 2008

Where Is Juli Ashton 2010

Tea for two-hundred

scones for apples, C. FELDER


by Ciboulette of a blade of chive

And if we are not just two hundred ...... we miss all invited twostella to prepare for our afternoon tea, what any self-respecting English takes five in the afternoon .... but as she explains in his post, (and as I understand most of all) a cup of hot drink is only a pretext for a laden table full of delicious desserts and salate, dai biscotti, alle torte, ai tramezzini.
Provo ad immergermi nell'atmosfera rilassante e flemmatica di un grigio pomeriggio inglese, chiudo gli occhi e mi sembra quasi di sentire anche la pioggia....no è solo un po' di vento per ora :)ma vi assicuro che per il resto sono completamente proiettata oltre Manica.
Rimango infatti sul classico che più classico non si può, proponendo degli scones, ma siccome con un paio di bracciate :) dall'Inghilterra si arriva in Francia, la ricetta che vi propongo è di Christophe Felder, che su Elle à Table di Ottobre ha dato la sua variante di scones, alle mele, ed io cercavo giustappunto l'occasione di provarli.


Per quanto riguarda tea ', but unfortunately not a great connoisseur, and even a little, because as my body does not have a salutary effect, I drink waaay occasionally, preferring herbal teas and infusions (small engraved language: "infused" in Naples is wet. It took us almost 5 years in 's ear, but now we have succeeded so well that when I say tea I remember a song, and now that I think I'd like to hear in the background.)

http:// www.youtube.com/watch?v=KatkxZtQBws (sooner or later be able to post video ...).

teatime without you But you can not do, so I propose that a dear colleague took me to London, and you 'Canadian maple I myself I took it .... from Toronto, Toronto, the famous capital of the tax'....... you are! I bought you 'to Toronto because I liked the wooden box too, here! :) For me and for people like me who prefer to avoid the protein, suggest that an infusion mixed with rose hips, currants, blueberries, orange zest and orange flower, hibiscus, currants .... that Mr. Castroni potpourri! :) If we are many
to tea I'd like to talk a little of everything ', but if they are all alone to take my tea, I squatted down on the couch and I continue to read "Land!" is Stefano Benni, laughing as usual irreverent and imaginative verve of the writer of this (see the video he posted Comida , the mythical Luisona the Sports Bar).

Step to the recipe, which provides an accompaniment in the original version with a plum compote, but since we are out of time, I pulled out my plum jam, but that's okay any jam, and if I do I groped by her husband, I find that, despite the apples, there is also good chocolate, in fact, if I look a bit ' back, I should not much surprise mica:)

Ing : 400 g flour 50 g butter Soft 90 g of sugar a packet of chemical yeast cake 1 egg 100 ml milk 1 Granny Smith apple, diced 1 egg yolk for brushing
Mix ingredients (tranne la mela) per ottenere un impasto liscio e compatto. Aggiungere all'impasto i dadini di mela, lavorando un po' sulla spianatoia per farli amalgamare.
Infarinare un foglio di carta forno, disporvi sopra l'impasto, coprire con un altro foglio di carta e stendere con il matterelo in una sfoglia alta 2 cm.
Far riposare in frigo per un ora (essenziale!).
Accendere il forno a 200 gradi. Riprendere la sfoglia dal frigo, togliere il foglio di carta superiore e ritagliare con un coppapasta o qualsiasi utensile adatto all'uopo (un bicchiere nel mio caso) dei dischi di circa 8 cm di diametro, spennellarli con il tuorlo sbattuto.
Infornare a 200 per circa 20 minuti

Ciboulette

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