Friday, November 28, 2008

Gold Prices Mustafa Singapore

Tea-time!


by Precisino Mamma che buono!

says, a situation createmi tea, very Inglese, please! Oh well the rest of us that we anglosassonizzati enough (and yes, even the Great), però diciamola stà cosa: il tea-time, noi altri, l'abbiamo sempre fatto! Trattasi dell’ora della merenda, oddio, ma sei sicura? Sììì, senza piattini e centrini, ma occhio al depistaggio, mi raccomando. Ok, allora, ci penso un attimo... uhm, in realtà non è che debba pensarci poi molto: per me, tè chiama biscotto, preferibilmente burrosissimo e ancor più preferibilmente in linea con la bevanda! Oggi andiamo di gelsomino, mi gira così! C'è anche che il biscotto non necessita di teglie, fruste, gingillini vari... al momento sarei leggermente in fase di, diciamo così, scarsa lucidità?! tipo che mi dimeno dalla mattina alla sera, per riscoprirmi la sera sul divano con a cynical little voice that says to me "and then in the end I did?" Is this normal?). Ok, cookie, you can do! Only that you, not content, he also wants the salty, yes, because the British skip lunch (what? But they are crazy?) Then they would like to also find a little something to put under corrrroborante teeth, sandwich here! You got it! Tea + salty ... Until a few year ago I could have sworn ... never! Then it happened to the highly experienced gourmand, not s'ho if you ever tried to finesse: cracher dip, the strict and generously salted on the surface in hot tea, giustappunto! From there, the idea that the salty snack with tea, um, yes, bind bind! Even if you've eaten, let alone!

Shortcake Jasmine

00 250 grams of flour 200 grams soft butter 125 g sugar


1 egg 2 tablespoons jasmine leaves (dried)
a pinch of fleur de sel
Working quickly all ingredients to obtain a compact mass. Wrap in pelliccola transparent and leave in refrigerator for at least two hours. So, roll out the dough to a thickness of about 5 mm, cut out cookies with the desired mold and refrigerate for an 'hour. Place the biscuits on a baking sheet covered with parchment paper and bake at 180 degrees for 10 minutes.

cannoli di sfoglia al sesamo, con trota e gorgonzola
1 rotolo di pasta sfoglia
100 gr trota affumicata
100 gr di gorgonzola dolce
1 albume
q.b. di semi di sesamo
Suddividere la sfoglia in 4 triangoli, porre su un lato della trota ed un pezzetto di gorgonzola, richiudere sovrapponendo la metà di sfoglia non farcita, ripiegare anche le estremità sigillando bene, spennellare con l'albume leggermente sbattuto, cospargere con i semi di sesamo e cuocere a 200 gradi per circa 20-30 minuti (finchè la pasta non risulterà dorata e croccante).
*se avete difficoltà a reperire la trota affumicata (ma perchè c'è sempre e solo il salmone, boh?), provate qui !!
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Precisina
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